W ramach Smaków i smaczków 2017, Karczma Młyńska w Hotelu Tumskim we Wrocławiu serwuje nieznane dotąd rarytasy kuchni staropolskiej, wschodu oraz kresowej. Smaki i smaczki to wyborna kuchnia dostępna od ręki w centrum Wrocławia.
Sprawdź rozpiskę z menu Smaków i Smaczków na cały rok! ##
Smaki i smaczki 2017:
luty i marzec: kuchnia dworska kwiecień i maj: kuchnia mieszczańska czerwiec i lipiec: kuchnia dolnośląska sierpień i wrzesień: żeberka w sosie BBQ październik i listopad: kuchnia wschodu grudzień, styczeń i luty 2018: kuchnia kresowa
Cykl ten przeznaczony jest dla osób o wysmakowanych gustach, skorych do poznawania nowych smaków i jednocześnie otwartych na inne kultury i tradycje kulinarne. Smaki i smaczki bowiem to nie tylko przysmaki kuchni z całego świata przygotowane z należytą dbałością o każdy detal, ale też ciekawostki – smaczki właśnie – związane z konkretną kuchnią regionu, sposobem przyrządzenia potrawy czy doborem składników.
Źródło: Hotel-Tumski.com.pl
|