Strona główna » Aktualności gastronomiczne » Ling Ling – nowe doświadczenie kulinarne...

Aktualności gastronomiczne


Ling Ling – nowe doświadczenie kulinarne Hakkasan Group w Marrakeszu


Dodano: 2016-07-18

Drukuj

Wyślij



Ling Ling ruszy w sierpniu w hotelu Mandarin Oriental, Marrakech w Marrakeszu


Mandarin Oriental poinformował o zawarciu partnerstwa z Hakkasan Group w celu uruchomienia  nowej koncepcji kulinarnej Ling Ling w hotelu Mandarin Oriental, Marrakech w Marrakeszu w Maroku. Jej start zaplanowano na 22 sierpnia 2016 r.

Oferując niezapomniane doświadczenia społecznościowe, które znakomicie pasują do stylu życia Marrakeszu, Ling Ling zapewnia twórcze odniesienia do firmowych wartości Hakkasan Group, objawiającymi się w postaci niezwykłych koktajli, kulinariów i tańcu, w dowolnej kolejności.

Czytaj dalej


REKLAMA



Czerpiąc inspirację z japońskiej koncepcji gastronomicznych barów Izakaya, Ling Ling oferuje innowacyjną listę koktajli, mniejsze talerzyki z pięknie udekorowanymi kantońskimi potrawami oraz eklektyczną ścieżkę dźwiękową.

Ling Ling usytuowany będzie na wprost malowniczych gajów oliwnych i sielankowych basenów w centrum słynnego obiektu wypoczynkowego Mandarin Oriental i obejmował będzie otwarty taras, strefę rekreacyjną i bar. Lokal będzie otwarty przez cały rok, zapraszając na przyjęcia koktajlowe i kolacje.

Jesteśmy bardzo zadowoleni z możliwości goszczenia Ling Ling w Marrakeszu", mówi Mark Bradford, dyrektor generalny Mandarin Oriental, Marrakech. „Nasz piękny obiekt jest naturalnym miejscem dla pierwszego lokalu Ling Ling w Maroku. Jest on nie tylko doskonałym dodatkiem do innych hotelowych propozycji kulinarnych, ale również uzupełnienia elegancką, stylową nocną scenę gastronomiczną Marrakeszu".


Źródło: Hakkasan Group


Komentarze:

Byłem tam z żoną 04.01.2017 r , coś wspaniałego , długo nie zapomnę tych wrażeń


pasek (dodano 2017-01-29, 14:05:23)

Kolejne dwa lubuskie przysmaki na Liście Produktów Tradycyjnych ...więcej»

„Na kulinarnym szlaku wschodniej Polski” już w najbliższy weekend w Bychawie ...więcej»

Polski finał World Class 2017 rozstrzygnięty! ...więcej»

Superbrand dla Cisowianki! ...więcej»

Park Hotel Diament Katowice otworzył sportowy Lobby Bar ...więcej»

Costa Coffee wyłoniła najlepszego baristę w Polsce! ...więcej»

Makro partnerem festiwalu „Slow Fest Sopot” ...więcej»

Zapraszamy na „Nowości ze smakiem kurek i koperku”! ...więcej»

Święto Śledzia Bałtyckiego po raz piętnasty ...więcej»

Tomasz Purol szef kuchni restauracji w Blow Up Hall 5050 zaprasza na jesienne menu ...więcej»

Bardzo dziękuję za ten artykuł. Nie ma to jak przeczytać...

2017-05-18, 15:23:01 ~Budrys

Problem występuje nie tylko z nazwami hotel, motel czy...

2017-05-03, 15:36:59 ~Mentis

Te gofry są niesamowite mają charakter i swoją tradycje. Co...

2017-04-10, 09:41:19 ~Monika

Przecież IHG sprzedało Hiltonowi budynek gdzie mieści się...

2017-03-22, 14:59:51 ~Maciekk

Koneser i pomysł na Muzeum Polskiej Wódki to naprawdę...

2017-03-20, 20:39:44 ~mlody022

Bardzo potrzebna i słuszna inicjatywa:)

2017-03-16, 20:31:48 ~Hanna Burno

No dobrze, że wstawili okna i zrobili elewację. Jakoś to...

2017-03-15, 13:17:31 ~M

lepiej póżno niż wcale-myślenie ma przyszłość!

2017-02-07, 18:07:51 ~rympał

Byłem tam z żoną 04.01.2017 r , coś wspaniałego , długo nie...

2017-01-29, 14:05:23 ~pasek

stat4u

Copyright ©2015 Hotelinfo24.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone

O PORTALU | REGULAMIN SERWISU | REKLAMA W PORTALU  | KONTAKT

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgode na używanie cookie.  Więcej informacji