Sobota 20 Kwiecień 2024

redakcja@hotelinfo24.pl | Reklama w serwisie

Strona główna » Aktualności gastronomiczne » Restauracje Hoteli Diament coraz bliżej klientów

Aktualności gastronomiczne


Restauracje Hoteli Diament coraz bliżej klientów


Dodano: 2017-03-30

Drukuj

Wyślij



Restauracja Vacanza w Hotelu Diament Vacanza w Siemianowicach Śląskich


W nadchodzący weekend (1-2 kwietnia) Restauracja Vacanza działająca w Hotelu Diament Vacanza w Siemianowicach Śląskich zaprasza na promocję wiosennego menu. Każdy, kto w tym czasie odwiedzi restaurację, będzie mógł skosztować dań z nowej karty w niecodziennej – bo takiej, jaką sam zaproponuje – cenie. To kolejna restauracja polskiej sieci Hotele Diament, która zachęca do wypróbowania oryginalnej kuchni stosując niekonwencjonalną promocję menu.

Restauracja Vacanza zlokalizowana przy ulicy Olimpijskiej 4 w Siemianowicach Śląskich zaprasza na promocję wiosennej karty menu. Każdy, kto w dniach 1-2 kwietnia odwiedzi progi Vacanzy, będzie mógł zasmakować dań w cenie, jaką zaproponuje wedle własnego uznania. Goście restauracji poproszeni zostaną o wypełnienie krótkiej ankiety, której celem jest zebranie opinii na temat wypróbowanych pozycji nowego menu.



Promocja „przyjdź, zjedz, oceń i zapłać ile chcesz” jest niezwykle atrakcyjna dla klientów restauracji, a jej powtarzanie gwarantuje, że informacja o niestandardowej akcji docierać będzie do coraz szerszego grona osób. Możliwość swobodnego decydowania o tym, ile zapłacić za danie obniża, a nawet eliminuje w świadomości klientów obawę, że produkt nie jest wart ustalonej przez lokal ceny, a nam, restauratorom, pozwala dostosować cennik do wymagań i oczekiwań gości. Dla obu stron promocja nie jest „przyjdź, zjedz, oceń i zapłać ile chcesz” typową umową sprzedaży, a przyjazną wymianą informacji, która pokazuje, że postrzeganie wartości i wrażliwość na cenę może się znacznie różnić wśród klientów, z czego można wyciągnąć niezwykle cenne wnioski – mówi Marcin Budniok, Dyrektor Hotelu Diament Vacanza i Restauracji Vacanza w Siemianowicach Śląskich.

System płatności „zapłać ile chcesz”, znany jako „Pay What You Want” (PWYW) zyskuje coraz szersze zastosowanie w rozmaitych dziedzinach działalności gospodarczej, m.in. w placówkach kultury, działalności artystów, aktywnościach organizacji charytatywnych, przy internetowej sprzedaży muzyki i oprogramowania, a także w sieciach restauracyjnych.

W nowym menu Restauracji Vacanza goście znajdą m.in. pierś z kaczki confit z ciapkapustą, udko z gęsi serwowane z grzybowym pęczotto, małże świętego Jakuba z masłem czosnkowym i szynką schwarzwaldzką, pikantną zupę z soczewicą, ciecierzycą i kawałkami kurczaka, czy ciasto szpinakowe z sorbetem pomarańczowym i sosem owocowym.

Restauracja Vacanza zaprasza gości codziennie, w godzinach od 12:00 do 23:00. Aranżacja wnętrza nawiązująca do śródziemnomorskich klimatów sprzyja degustacji autorskich dań szefa kuchni Tomasza Komina. Przy restauracji znajduje się także Bar Petra i przestronny taras letni z grillem. Lokal może pomieścić do 150 osób.

Rezerwacji stolików w Restauracji Vacanza można dokonać pod numerem telefonu +48 32 606 83 83.


***
Informacje o sieci Hotele Diament:

Hotele Diament SA. są największą siecią hotelarską na południu Polski. Ta, dynamicznie rozwijająca się spółka, posiada blisko 20 letnie doświadczenie i działa wyłącznie w oparciu o polski kapitał. Atutem sieci jest między innymi jakość świadczonych usług oraz umiejscowienie hoteli. Tworzy ją kilkanaście obiektów o standardzie czterech i trzech gwiazdek, zlokalizowanych w sześciu liczących się ośrodkach gospodarczych: Chorzowie, Gliwicach, Katowicach, Siemianowicach Śląskich, Wrocławiu i Zabrzu oraz typowo wypoczynkowym ośrodku górskim – Ustroniu.
 
Sieć oferuje gościom ponad 2000 miejsc noclegowych w blisko 1000 pokojach, prawie 3000 m2 powierzchni profesjonalnie wyposażonych sal konferencyjnych i pełną obsługę gastronomiczną.
 
Więcej informacji: www.hotelediament.pl
Facebook: www.facebook.com/HoteleDiament
Blog: www.hotelediament.pl/blog


Źródło: ImagoPR.pl – 29.03.2017
 


Komentarze:

Dwa i więcej w jednym, czyli najciekawsze koncepty gastronomiczne ...więcej»

Ostatni Mikser Kulinarny w drugiej edycji programu Szef dla Młodych Talentów ...więcej»

Nowa restauracja Sphinx w Galerii Dominikańskiej we Wrocławiu ...więcej»

Krajowy finał World Class 2018 rozstrzygnięty! ...więcej»

Pierwsze akredytowane laboratorium, które bada wina ...więcej»

Pierwsze akredytowane laboratorium, które bada wina ...więcej»

Dwa i więcej w jednym, czyli najciekawsze koncepty gastronomiczne ...więcej»

Nowa restauracja Sphinx w Galerii Dominikańskiej we Wrocławiu ...więcej»

Ostatni Mikser Kulinarny w drugiej edycji programu Szef dla Młodych Talentów ...więcej»

Krajowy finał World Class 2018 rozstrzygnięty! ...więcej»

Piękny Pałac, odremontowany i zaadoptowany na...

2018-06-08, 23:45:01 ~Zbigniew Hanke

Też jak jadę na rower to biorę dużą butelkę cisowianki,...

2018-05-15, 12:57:50 ~Agata

Fajnie, że Koneser będzie miał taką bogatą ofertę...

2018-03-24, 18:12:35 ~Karolina

"Prawdopodobnie" ... z tego co widziałem to Golden Tulip...

2018-03-06, 10:02:29 ~Paul VD

Warszawa a szczególnie Praga potrzebowała inwestycji...

2018-02-19, 19:49:28 ~klara

Świetna inicjatywa, podpisuję się obiema rękami. Dzieci...

2018-01-24, 16:51:44 ~anita

Jakie blisko 700 000 skoro nawet nie było pół miliona...

2018-01-16, 13:49:40 ~Brzeski

Koneser dla mieszkańców Pragi i nie tylko to wielka...

2018-01-14, 15:14:12 ~smakosz

Więcej o Dolinie Psarki można znaleźć na...

2018-01-09, 19:03:15 ~Michał

Copyright ©2008-2018 Hotelinfo24.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone

O PORTALU | REGULAMIN SERWISU | REKLAMA W PORTALU  | KONTAKT

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgode na używanie cookie.  Więcej informacji