Wtorek 23 Kwiecień 2024

redakcja@hotelinfo24.pl | Reklama w serwisie

Strona główna » Aktualności gastronomiczne » Zmiany na najwyższych szczeblach Ferrero Group

Aktualności gastronomiczne


Zmiany na najwyższych szczeblach Ferrero Group


Dodano: 2017-04-18

Drukuj

Wyślij



Giovanni Ferrero


Grupa Ferrero zdecydowała się wprowadzić nową strukturę zarządzania w celu wzmocnienia pozycji konkurencyjnej na globalnym rynku czekolady i pakowanych słodyczy oraz przyspieszenia rozwoju firmy.

Giovanni Ferrero, dyrektor generalny Ferrero Group, obejmie z dniem 1 września 2017 roku funkcję jej prezesa. Z pozycji nowego stanowiska będzie kierował przedsiębiorstwem, koncentrując się na długoterminowych strategiach, nowych kierunkach biznesowych i przełomowych innowacjach, zapewniając jednocześnie ciągłość priorytetów w kulturze firmy i jej wartościach.



Lapo Civiletti, wysoko usytuowany wewnętrzny lider Ferrero Group, obejmie z dniem 1 września 2017 r. funkcję dyrektora generalnego. Nowy dyrektor generalny będzie kierował wszystkimi działaniami firmy na rzecz realizacji krótko- i średnioterminowych celów.

Jestem głęboko przekonany, że Lapo Civiletti zapewni ciągłość działań na drodze ku osiąganiu celów biznesowych i skutecznie będzie wspierał grupę w przedsięwzięciach rozwojowych" - powiedział Giovanni Ferrero. „Civiletti został wybrany na to stanowisko ze względu na swoją sprawność biznesową, wizję i ukierunkowaną na realizację misji, orientację, przy jednoczesnym wspieraniu kultury firmy Ferrero i jej podstawowych wartości".

"To bardzo ważny moment dla grupy, w którym będziemy gotowi wykorzystać nowe, znajdujące się w zasięgu firmy, możliwości”, powiedział Lapo Civiletti. „Jestem absolutnie przekonany do ścisłej współpracy w zakresie strategicznego rozwoju firmy pod przewodnictwem pana Ferrero i do działania ramię w ramię z utalentowaną kadrą kierowniczą  i wszystkimi międzynarodowymi zespołami Ferrero Group na całym świecie”.


Źródło: Ferrero Group


Komentarze:

Dwa i więcej w jednym, czyli najciekawsze koncepty gastronomiczne ...więcej»

Ostatni Mikser Kulinarny w drugiej edycji programu Szef dla Młodych Talentów ...więcej»

Nowa restauracja Sphinx w Galerii Dominikańskiej we Wrocławiu ...więcej»

Krajowy finał World Class 2018 rozstrzygnięty! ...więcej»

Pierwsze akredytowane laboratorium, które bada wina ...więcej»

Pierwsze akredytowane laboratorium, które bada wina ...więcej»

Dwa i więcej w jednym, czyli najciekawsze koncepty gastronomiczne ...więcej»

Nowa restauracja Sphinx w Galerii Dominikańskiej we Wrocławiu ...więcej»

Ostatni Mikser Kulinarny w drugiej edycji programu Szef dla Młodych Talentów ...więcej»

Krajowy finał World Class 2018 rozstrzygnięty! ...więcej»

Piękny Pałac, odremontowany i zaadoptowany na...

2018-06-08, 23:45:01 ~Zbigniew Hanke

Też jak jadę na rower to biorę dużą butelkę cisowianki,...

2018-05-15, 12:57:50 ~Agata

Fajnie, że Koneser będzie miał taką bogatą ofertę...

2018-03-24, 18:12:35 ~Karolina

"Prawdopodobnie" ... z tego co widziałem to Golden Tulip...

2018-03-06, 10:02:29 ~Paul VD

Warszawa a szczególnie Praga potrzebowała inwestycji...

2018-02-19, 19:49:28 ~klara

Świetna inicjatywa, podpisuję się obiema rękami. Dzieci...

2018-01-24, 16:51:44 ~anita

Jakie blisko 700 000 skoro nawet nie było pół miliona...

2018-01-16, 13:49:40 ~Brzeski

Koneser dla mieszkańców Pragi i nie tylko to wielka...

2018-01-14, 15:14:12 ~smakosz

Więcej o Dolinie Psarki można znaleźć na...

2018-01-09, 19:03:15 ~Michał

Copyright ©2008-2018 Hotelinfo24.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone

O PORTALU | REGULAMIN SERWISU | REKLAMA W PORTALU  | KONTAKT

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgode na używanie cookie.  Więcej informacji