Strona główna » Aktualności gastronomiczne » Zmiany na najwyższych szczeblach Ferrero Group

Aktualności gastronomiczne


Zmiany na najwyższych szczeblach Ferrero Group


Dodano: 2017-04-18

Drukuj

Wyślij



Giovanni Ferrero


Grupa Ferrero zdecydowała się wprowadzić nową strukturę zarządzania w celu wzmocnienia pozycji konkurencyjnej na globalnym rynku czekolady i pakowanych słodyczy oraz przyspieszenia rozwoju firmy.

Giovanni Ferrero, dyrektor generalny Ferrero Group, obejmie z dniem 1 września 2017 roku funkcję jej prezesa. Z pozycji nowego stanowiska będzie kierował przedsiębiorstwem, koncentrując się na długoterminowych strategiach, nowych kierunkach biznesowych i przełomowych innowacjach, zapewniając jednocześnie ciągłość priorytetów w kulturze firmy i jej wartościach.

Czytaj dalej


REKLAMA



Lapo Civiletti, wysoko usytuowany wewnętrzny lider Ferrero Group, obejmie z dniem 1 września 2017 r. funkcję dyrektora generalnego. Nowy dyrektor generalny będzie kierował wszystkimi działaniami firmy na rzecz realizacji krótko- i średnioterminowych celów.

Jestem głęboko przekonany, że Lapo Civiletti zapewni ciągłość działań na drodze ku osiąganiu celów biznesowych i skutecznie będzie wspierał grupę w przedsięwzięciach rozwojowych" - powiedział Giovanni Ferrero. „Civiletti został wybrany na to stanowisko ze względu na swoją sprawność biznesową, wizję i ukierunkowaną na realizację misji, orientację, przy jednoczesnym wspieraniu kultury firmy Ferrero i jej podstawowych wartości".

"To bardzo ważny moment dla grupy, w którym będziemy gotowi wykorzystać nowe, znajdujące się w zasięgu firmy, możliwości”, powiedział Lapo Civiletti. „Jestem absolutnie przekonany do ścisłej współpracy w zakresie strategicznego rozwoju firmy pod przewodnictwem pana Ferrero i do działania ramię w ramię z utalentowaną kadrą kierowniczą  i wszystkimi międzynarodowymi zespołami Ferrero Group na całym świecie”.


Źródło: Ferrero Group


Komentarze:

Miłośnicy serów spotkają się w Lidzbarku Warmińskim ...więcej»

Cisowianka zdobywcą Nagrody Kupców Polskich ...więcej»

Hotelowe bary zmieniają się pod potrzeby nowych pokoleń turystów ...więcej»

Znamy już wszystkie atrakcje festiwalu Whisky Live Sopot ...więcej»

Nowa restauracja Sphinx na Polu Mokotowskim ...więcej»

Costa Coffee wyłoniła najlepszego baristę w Polsce! ...więcej»

Makro partnerem festiwalu „Slow Fest Sopot” ...więcej»

Zapraszamy na „Nowości ze smakiem kurek i koperku”! ...więcej»

Święto Śledzia Bałtyckiego po raz piętnasty ...więcej»

Tomasz Purol szef kuchni restauracji w Blow Up Hall 5050 zaprasza na jesienne menu ...więcej»

Polecamy również przewodniki Stayfolonger na stronach...

2017-05-24, 16:28:23 ~Agata

Bardzo dziękuję za ten artykuł. Nie ma to jak przeczytać...

2017-05-18, 15:23:01 ~Budrys

Problem występuje nie tylko z nazwami hotel, motel czy...

2017-05-03, 15:36:59 ~Mentis

Te gofry są niesamowite mają charakter i swoją tradycje. Co...

2017-04-10, 09:41:19 ~Monika

Przecież IHG sprzedało Hiltonowi budynek gdzie mieści się...

2017-03-22, 14:59:51 ~Maciekk

Koneser i pomysł na Muzeum Polskiej Wódki to naprawdę...

2017-03-20, 20:39:44 ~mlody022

Bardzo potrzebna i słuszna inicjatywa:)

2017-03-16, 20:31:48 ~Hanna Burno

No dobrze, że wstawili okna i zrobili elewację. Jakoś to...

2017-03-15, 13:17:31 ~M

lepiej póżno niż wcale-myślenie ma przyszłość!

2017-02-07, 18:07:51 ~rympał

stat4u

Copyright ©2015 Hotelinfo24.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone

O PORTALU | REGULAMIN SERWISU | REKLAMA W PORTALU  | KONTAKT

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgode na używanie cookie.  Więcej informacji