Piątek 28 Lipiec 2017

redakcja@hotelinfo24.pl | Reklama w serwisie

Nowy użytkownik »

Przypomnij hasło »

Strona główna » Aktualności gastronomiczne » Zmiany na najwyższych szczeblach Ferrero Group

Aktualności gastronomiczne


Zmiany na najwyższych szczeblach Ferrero Group


Dodano: 2017-04-18

Drukuj

Wyślij



Giovanni Ferrero


Grupa Ferrero zdecydowała się wprowadzić nową strukturę zarządzania w celu wzmocnienia pozycji konkurencyjnej na globalnym rynku czekolady i pakowanych słodyczy oraz przyspieszenia rozwoju firmy.

Giovanni Ferrero, dyrektor generalny Ferrero Group, obejmie z dniem 1 września 2017 roku funkcję jej prezesa. Z pozycji nowego stanowiska będzie kierował przedsiębiorstwem, koncentrując się na długoterminowych strategiach, nowych kierunkach biznesowych i przełomowych innowacjach, zapewniając jednocześnie ciągłość priorytetów w kulturze firmy i jej wartościach.

Czytaj dalej


REKLAMA



Lapo Civiletti, wysoko usytuowany wewnętrzny lider Ferrero Group, obejmie z dniem 1 września 2017 r. funkcję dyrektora generalnego. Nowy dyrektor generalny będzie kierował wszystkimi działaniami firmy na rzecz realizacji krótko- i średnioterminowych celów.

Jestem głęboko przekonany, że Lapo Civiletti zapewni ciągłość działań na drodze ku osiąganiu celów biznesowych i skutecznie będzie wspierał grupę w przedsięwzięciach rozwojowych" - powiedział Giovanni Ferrero. „Civiletti został wybrany na to stanowisko ze względu na swoją sprawność biznesową, wizję i ukierunkowaną na realizację misji, orientację, przy jednoczesnym wspieraniu kultury firmy Ferrero i jej podstawowych wartości".

"To bardzo ważny moment dla grupy, w którym będziemy gotowi wykorzystać nowe, znajdujące się w zasięgu firmy, możliwości”, powiedział Lapo Civiletti. „Jestem absolutnie przekonany do ścisłej współpracy w zakresie strategicznego rozwoju firmy pod przewodnictwem pana Ferrero i do działania ramię w ramię z utalentowaną kadrą kierowniczą  i wszystkimi międzynarodowymi zespołami Ferrero Group na całym świecie”.


Źródło: Ferrero Group


Komentarze:

Polski smak – tradycyjny czy nowoczesny? ...więcej»

Sphinx uruchamia bloga z konkursem „Leć, gdzie chcesz!” ...więcej»

Jedzenie blisko natury, czyli najciekawsze światowe koncepty gastronomiczne ...więcej»

Makro Polska rozwija akcję CSR-ową „Nie marnuję, pakuję" ...więcej»

Blisko, coraz bliżej, czyli zza kulis powstawania Muzeum Polskiej Wódki! ...więcej»

Costa Coffee wyłoniła najlepszego baristę w Polsce! ...więcej»

Makro partnerem festiwalu „Slow Fest Sopot” ...więcej»

Zapraszamy na „Nowości ze smakiem kurek i koperku”! ...więcej»

Święto Śledzia Bałtyckiego po raz piętnasty ...więcej»

Tomasz Purol szef kuchni restauracji w Blow Up Hall 5050 zaprasza na jesienne menu ...więcej»

Koneser będzie miał naprawdę bogatą ofertę zarówno...

2017-05-28, 14:23:48 ~smakosz

Polecamy również przewodniki Stayfolonger na stronach...

2017-05-24, 16:28:23 ~Agata

Bardzo dziękuję za ten artykuł. Nie ma to jak przeczytać...

2017-05-18, 15:23:01 ~Budrys

Problem występuje nie tylko z nazwami hotel, motel czy...

2017-05-03, 15:36:59 ~Mentis

Te gofry są niesamowite mają charakter i swoją tradycje. Co...

2017-04-10, 09:41:19 ~Monika

Przecież IHG sprzedało Hiltonowi budynek gdzie mieści się...

2017-03-22, 14:59:51 ~Maciekk

Koneser i pomysł na Muzeum Polskiej Wódki to naprawdę...

2017-03-20, 20:39:44 ~mlody022

Bardzo potrzebna i słuszna inicjatywa:)

2017-03-16, 20:31:48 ~Hanna Burno

No dobrze, że wstawili okna i zrobili elewację. Jakoś to...

2017-03-15, 13:17:31 ~M

stat4u

Copyright ©2015 Hotelinfo24.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone

O PORTALU | REGULAMIN SERWISU | REKLAMA W PORTALU  | KONTAKT

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgode na używanie cookie.  Więcej informacji