Piątek 19 Kwiecień 2024

redakcja@hotelinfo24.pl | Reklama w serwisie

Strona główna » Aktualności gastronomiczne » Lody Grycan dostępne w Qubus Hotel

Aktualności gastronomiczne


Lody Grycan dostępne w Qubus Hotel


Dodano: 2017-05-04

Drukuj

Wyślij



Czekoladowo-orzechowe Trio Flat


Już po raz drugi sieć Qubus Hotel i marka Grycan podejmują współpracę. Od 28 kwietnia do menu we wszystkich restauracjach Qubus Hotel wchodzą oryginalne i orzeźwiające propozycje pucharów lodowych.
 
W specjalnej letniej wkładce deserowej do wyboru dla gości będą 4 propozycje pucharów lodowych, każdy w cenie 15PLN.


 
- Poza kultowymi deserami w karcie Classique postanowiliśmy po raz kolejny zaproponować naszym gościom specjalną wiosenno-letnią wkładkę deserową, skomponowaną przy współpracy z firmą Grycan. Zeszłoroczne propozycje deserów lodowych cieszyły się bardzo dużym zainteresowaniem naszych gości, dlatego zdecydowaliśmy się tą akcję powtórzyć także w tym roku – mówi Agnieszka Witczak, Specjalista ds. Restauracji w sieci Qubus Hotel.
  

Melba Flat

Do wyboru są kompozycje takie jak Orzechowy Duet, czyli połączenie lodów czekoladowych, orzechowych i pistacjowych, z dodatkiem bitej śmietany i orzechów włoskich. Klasyczna Melba i
Wiśniowa Fantazja to z kolei propozycje dla osób lubiących owocowe smaki. Pierwszy to deser na bazie lodów waniliowych z musem malinowym, bitą śmietaną i cząstkami brzoskwiń, drugi to lekkie połączenie lodów jogurtowo-wiśniowych, sorbetu z wiśni i jogurtu naturalnego z muesli. Dla miłośników kawy do wyboru będzie Kawowy Poemat, będący kompozycją lodów cafe latte i waniliowych z dodatkiem espresso, bitej śmietany i sosu czekoladowego.
 
- Jesteśmy pewni, że nowe propozycje deserów przypadną do gustu naszym gościom. Dodatkowo postanowiliśmy także dodać je do naszej oferty pobytów majówkowych. Zgodnie z naszym pomysłem wszyscy goście, którzy skorzystają z pakietów majówkowych w naszych hotelach dostaną gratisowo pucharek lodowy Grycan – dodaje Agnieszka Witczak. 


Źródło: QubusHotel.com – 28.04.2017
 


Komentarze:

Dwa i więcej w jednym, czyli najciekawsze koncepty gastronomiczne ...więcej»

Ostatni Mikser Kulinarny w drugiej edycji programu Szef dla Młodych Talentów ...więcej»

Nowa restauracja Sphinx w Galerii Dominikańskiej we Wrocławiu ...więcej»

Krajowy finał World Class 2018 rozstrzygnięty! ...więcej»

Pierwsze akredytowane laboratorium, które bada wina ...więcej»

Pierwsze akredytowane laboratorium, które bada wina ...więcej»

Dwa i więcej w jednym, czyli najciekawsze koncepty gastronomiczne ...więcej»

Nowa restauracja Sphinx w Galerii Dominikańskiej we Wrocławiu ...więcej»

Ostatni Mikser Kulinarny w drugiej edycji programu Szef dla Młodych Talentów ...więcej»

Krajowy finał World Class 2018 rozstrzygnięty! ...więcej»

Piękny Pałac, odremontowany i zaadoptowany na...

2018-06-08, 23:45:01 ~Zbigniew Hanke

Też jak jadę na rower to biorę dużą butelkę cisowianki,...

2018-05-15, 12:57:50 ~Agata

Fajnie, że Koneser będzie miał taką bogatą ofertę...

2018-03-24, 18:12:35 ~Karolina

"Prawdopodobnie" ... z tego co widziałem to Golden Tulip...

2018-03-06, 10:02:29 ~Paul VD

Warszawa a szczególnie Praga potrzebowała inwestycji...

2018-02-19, 19:49:28 ~klara

Świetna inicjatywa, podpisuję się obiema rękami. Dzieci...

2018-01-24, 16:51:44 ~anita

Jakie blisko 700 000 skoro nawet nie było pół miliona...

2018-01-16, 13:49:40 ~Brzeski

Koneser dla mieszkańców Pragi i nie tylko to wielka...

2018-01-14, 15:14:12 ~smakosz

Więcej o Dolinie Psarki można znaleźć na...

2018-01-09, 19:03:15 ~Michał

Copyright ©2008-2018 Hotelinfo24.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone

O PORTALU | REGULAMIN SERWISU | REKLAMA W PORTALU  | KONTAKT

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgode na używanie cookie.  Więcej informacji