Wtorek 19 Wrzesień 2017

redakcja@hotelinfo24.pl | Reklama w serwisie

Nowy użytkownik »

Przypomnij hasło »

Strona główna » Aktualności gastronomiczne » Cisowianka Perlage sponsorem rajdu Mille Miglia...

Aktualności gastronomiczne


Cisowianka Perlage sponsorem rajdu Mille Miglia 2017


Dodano: 2017-05-17

Drukuj

Wyślij



Cisowianka sponsorem Mille Miglia 2017 (fot. cisowianka.pl)


Już w czwartek, 18 maja, na starcie w Brescii stanie ponad 400 unikatowych, zabytkowych samochodów sportowych aby rywalizować w „najpiękniejszym wyścigu świata” jak nazywane jest Mille Miglia. Od tego dnia całe Włochy a wraz z nimi cały motoryzacyjny świat żyć będzie emocjami związanymi z tym wyścigiem – legendą. Tegoroczna edycja „czerwonej strzałki” zapowiada się wyjątkowo gdyż w tym roku mija równo 90 lat od startu pierwszego wyścigu z Brescii do Rzymu i z powrotem w 1927 roku.

W tym roku kierowcy tradycyjnie starują ze słynnej rampy na Viale Venezia w Brescii. Pierwszy etap wyścigu zakończy się w Padvie skąd kierowcy pojadą do Rzymu aby przez Parmę, czwartego dnia rywalizacji wrócić do Brescii.

Czytaj dalej


REKLAMA



Podczas ubiegłych edycji Mille Miglia na starcie zobaczyć można było wiele gwiazd. 1000 mil próbowali przejechać między innymi Daniel Day-Lewis, Jeremy Irons, Adrien Brody, Jay Leno czy Rowan Atkinson. Kogo sławnego zobaczymy w tym roku, przekonamy się już za kilka dni.

Cisowianka sponsorem Mille Miglia 2017 (fot. cisowianka.pl)

Już po raz drugi sponsorem głównym tego niezwykłego wydarzenia będzie Cisowianka Perlag
e. Włoscy organizatorzy byli pod wrażeniem elegancji, jakości tej naturalnej wody mineralnej i tego jak swoim musowaniem wpisuje się we włoskie dolce vita. Cisowianka Perlage wystawia również do rywalizacji dwa swoje teamy – oba w Astonach Martinach.

Wielkie święto motoryzacji czas zacząć!


Źródło: Cisowianka.pl – 15.05.2017


Komentarze:

Czas na jesienne menu w Lobby Bar Atmosfera w Gliwicach ...więcej»

„Smak kontrolowany” w Tarnowie ...więcej»

Sphinx z animacjami dla dzieci w weekendy ...więcej»

Czy zaczniemy zabierać jedzenie z restauracji? ...więcej»

Warmińsko-Mazurskie: Promocja żywności naturalnej i tradycyjnej na festiwalu w Lipowcu ...więcej»

Costa Coffee wyłoniła najlepszego baristę w Polsce! ...więcej»

Makro partnerem festiwalu „Slow Fest Sopot” ...więcej»

Zapraszamy na „Nowości ze smakiem kurek i koperku”! ...więcej»

Święto Śledzia Bałtyckiego po raz piętnasty ...więcej»

Tomasz Purol szef kuchni restauracji w Blow Up Hall 5050 zaprasza na jesienne menu ...więcej»

Muzeum w Koneserze to wspaniały ukłon wykonawców w stronę...

2017-08-27, 18:22:27 ~Marek

Koneser to dla Pragi bardzo duża szansa. Jego komercyjna...

2017-08-25, 21:10:09 ~makler

Z takim wyrokiem się zgadzam ALE jest inny problem -...

2017-08-23, 09:19:19 ~TU... .

Koneser będzie miał naprawdę bogatą ofertę zarówno...

2017-05-28, 14:23:48 ~smakosz

Polecamy również przewodniki Stayfolonger na stronach...

2017-05-24, 16:28:23 ~Agata

Bardzo dziękuję za ten artykuł. Nie ma to jak przeczytać...

2017-05-18, 15:23:01 ~Budrys

Problem występuje nie tylko z nazwami hotel, motel czy...

2017-05-03, 15:36:59 ~Mentis

Te gofry są niesamowite mają charakter i swoją tradycje. Co...

2017-04-10, 09:41:19 ~Monika

Przecież IHG sprzedało Hiltonowi budynek gdzie mieści się...

2017-03-22, 14:59:51 ~Maciekk

stat4u

Copyright ©2015 Hotelinfo24.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone

O PORTALU | REGULAMIN SERWISU | REKLAMA W PORTALU  | KONTAKT

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgode na używanie cookie.  Więcej informacji