Środa 24 Kwiecień 2024

redakcja@hotelinfo24.pl | Reklama w serwisie

Strona główna » Aktualności gastronomiczne » Paweł Oszczyk w zespole Makro

Aktualności gastronomiczne


Paweł Oszczyk w zespole Makro


Dodano: 2017-05-26

Drukuj

Wyślij



Paweł Oszczyk (fot. makro.pl)


„Szef Roku” Gault&Millau 2016 Paweł Oszczyk dołączy do Makro Polska. Szef kuchni restauracji La Rotisserie od sierpnia obejmie stanowisko kierownika działu ds. grupy klientów HoReCa.

W Makro Polska Paweł Oszczyk będzie odpowiedzialny za tworzenie, realizację i komunikację strategii oraz inicjatyw sprzedażowych dedykowanych określonym grupom klientów HoReCa.  Od sierpnia br. będzie także dbać o rozpoznawanie potrzeb klientów i zapewnianie najwyższych standardów obsługi.



Bardzo się cieszymy, że Paweł Oszczyk zdecydował się dołączyć do naszego zespołu. Dzięki wieloletniej pracy jako szef kuchni doskonale zna świat gastronomii z perspektywy klienta, a teraz może to doświadczenie wykorzystać w zupełnie nowy sposób. Z pewnością pomoże nam w realizacji misji Makro Polska, jaką jest bycie partnerem w biznesie dla naszych kontrahentów” – mówi Eric Poirier, prezes Makro Polska.

Paweł Oszczyk to znany i ceniony szef kuchni, który doświadczenie zdobywał m.in. w uznanej restauracji Miramonti l`Altrowe we Włoszech czy w Le Royal Meridien Bristol Hotel i restauracji Malinowa w Polsce. Od 2004 roku związany był z Mamaison Hotel Le Regina Warsaw, gdzie stworzył i prowadził autorską restaurację La Rotisserie. Zdobywca srebrnego medalu w Second Regional Contest of European Flavours we Francji oraz wyróżnienia Prix du Chef de l’Avenir – Kucharz Przyszłości przyznanego przez Międzynarodową Akademię Gastronomiczną. W 2015 roku został uhonorowany tytułem „Szefa Roku” Żółtego Przewodnika Gault&Millau Polska. Jest także liderem opinii oraz mentorem dla przyszłych szefów kuchni, których wspiera jako członek Rady Programowej programu "Szef dla Młodych Talentów" organizowanego przez Makro Polska.


Źródło: Makro.pl – 23.05.2017


Komentarze:

Dwa i więcej w jednym, czyli najciekawsze koncepty gastronomiczne ...więcej»

Ostatni Mikser Kulinarny w drugiej edycji programu Szef dla Młodych Talentów ...więcej»

Nowa restauracja Sphinx w Galerii Dominikańskiej we Wrocławiu ...więcej»

Krajowy finał World Class 2018 rozstrzygnięty! ...więcej»

Pierwsze akredytowane laboratorium, które bada wina ...więcej»

Pierwsze akredytowane laboratorium, które bada wina ...więcej»

Dwa i więcej w jednym, czyli najciekawsze koncepty gastronomiczne ...więcej»

Nowa restauracja Sphinx w Galerii Dominikańskiej we Wrocławiu ...więcej»

Ostatni Mikser Kulinarny w drugiej edycji programu Szef dla Młodych Talentów ...więcej»

Krajowy finał World Class 2018 rozstrzygnięty! ...więcej»

Piękny Pałac, odremontowany i zaadoptowany na...

2018-06-08, 23:45:01 ~Zbigniew Hanke

Też jak jadę na rower to biorę dużą butelkę cisowianki,...

2018-05-15, 12:57:50 ~Agata

Fajnie, że Koneser będzie miał taką bogatą ofertę...

2018-03-24, 18:12:35 ~Karolina

"Prawdopodobnie" ... z tego co widziałem to Golden Tulip...

2018-03-06, 10:02:29 ~Paul VD

Warszawa a szczególnie Praga potrzebowała inwestycji...

2018-02-19, 19:49:28 ~klara

Świetna inicjatywa, podpisuję się obiema rękami. Dzieci...

2018-01-24, 16:51:44 ~anita

Jakie blisko 700 000 skoro nawet nie było pół miliona...

2018-01-16, 13:49:40 ~Brzeski

Koneser dla mieszkańców Pragi i nie tylko to wielka...

2018-01-14, 15:14:12 ~smakosz

Więcej o Dolinie Psarki można znaleźć na...

2018-01-09, 19:03:15 ~Michał

Copyright ©2008-2018 Hotelinfo24.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone

O PORTALU | REGULAMIN SERWISU | REKLAMA W PORTALU  | KONTAKT

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgode na używanie cookie.  Więcej informacji