Czwartek 21 Czerwiec 2018

redakcja@hotelinfo24.pl | Reklama w serwisie

Strona główna » Aktualności gastronomiczne » Ling Ling – nowe doświadczenie kulinarne...

Aktualności gastronomiczne


Ling Ling – nowe doświadczenie kulinarne Hakkasan Group w Marrakeszu


Dodano: 2016-07-18

Drukuj

Wyślij



Ling Ling ruszy w sierpniu w hotelu Mandarin Oriental, Marrakech w Marrakeszu


Mandarin Oriental poinformował o zawarciu partnerstwa z Hakkasan Group w celu uruchomienia  nowej koncepcji kulinarnej Ling Ling w hotelu Mandarin Oriental, Marrakech w Marrakeszu w Maroku. Jej start zaplanowano na 22 sierpnia 2016 r.

Oferując niezapomniane doświadczenia społecznościowe, które znakomicie pasują do stylu życia Marrakeszu, Ling Ling zapewnia twórcze odniesienia do firmowych wartości Hakkasan Group, objawiającymi się w postaci niezwykłych koktajli, kulinariów i tańcu, w dowolnej kolejności.



Czerpiąc inspirację z japońskiej koncepcji gastronomicznych barów Izakaya, Ling Ling oferuje innowacyjną listę koktajli, mniejsze talerzyki z pięknie udekorowanymi kantońskimi potrawami oraz eklektyczną ścieżkę dźwiękową.

Ling Ling usytuowany będzie na wprost malowniczych gajów oliwnych i sielankowych basenów w centrum słynnego obiektu wypoczynkowego Mandarin Oriental i obejmował będzie otwarty taras, strefę rekreacyjną i bar. Lokal będzie otwarty przez cały rok, zapraszając na przyjęcia koktajlowe i kolacje.

Jesteśmy bardzo zadowoleni z możliwości goszczenia Ling Ling w Marrakeszu", mówi Mark Bradford, dyrektor generalny Mandarin Oriental, Marrakech. „Nasz piękny obiekt jest naturalnym miejscem dla pierwszego lokalu Ling Ling w Maroku. Jest on nie tylko doskonałym dodatkiem do innych hotelowych propozycji kulinarnych, ale również uzupełnienia elegancką, stylową nocną scenę gastronomiczną Marrakeszu".


Źródło: Hakkasan Group


Komentarze:

Byłem tam z żoną 04.01.2017 r , coś wspaniałego , długo nie zapomnę tych wrażeń


pasek (dodano 2017-01-29, 14:05:23)

Restauracja Cesarska jedną ze 100 najlepszych restauracji w Polsce ...więcej»

Jak Polacy zamawiają jedzenie? Najnowsze trendy w raporcie "Polska na Talerzu 2018" ...więcej»

Do 2025 roku Nestle Waters z certyfikatem Alliance for Water Stewardship Standard ...więcej»

Sfinks z Fabryką Pizzy w Kołobrzegu ...więcej»

Bezpłatna książka edukacyjna wydana przez Makro we wszystkich szkołach gastronomicznych w Polsce ...więcej»

Costa Coffee wyłoniła najlepszego baristę w Polsce! ...więcej»

Makro partnerem festiwalu „Slow Fest Sopot” ...więcej»

Zapraszamy na „Nowości ze smakiem kurek i koperku”! ...więcej»

Święto Śledzia Bałtyckiego po raz piętnasty ...więcej»

Tomasz Purol szef kuchni restauracji w Blow Up Hall 5050 zaprasza na jesienne menu ...więcej»

Piękny Pałac, odremontowany i zaadoptowany na...

2018-06-08, 23:45:01 ~Zbigniew Hanke

Też jak jadę na rower to biorę dużą butelkę cisowianki,...

2018-05-15, 12:57:50 ~Agata

Fajnie, że Koneser będzie miał taką bogatą ofertę...

2018-03-24, 18:12:35 ~Karolina

"Prawdopodobnie" ... z tego co widziałem to Golden Tulip...

2018-03-06, 10:02:29 ~Paul VD

Warszawa a szczególnie Praga potrzebowała inwestycji...

2018-02-19, 19:49:28 ~klara

Świetna inicjatywa, podpisuję się obiema rękami. Dzieci...

2018-01-24, 16:51:44 ~anita

Jakie blisko 700 000 skoro nawet nie było pół miliona...

2018-01-16, 13:49:40 ~Brzeski

Koneser dla mieszkańców Pragi i nie tylko to wielka...

2018-01-14, 15:14:12 ~smakosz

Więcej o Dolinie Psarki można znaleźć na...

2018-01-09, 19:03:15 ~Michał

stat4u

Copyright ©2015 Hotelinfo24.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone

O PORTALU | REGULAMIN SERWISU | REKLAMA W PORTALU  | KONTAKT

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgode na używanie cookie.  Więcej informacji