Strona główna » Aktualności gastronomiczne » Nakręć film i zdobądz pracę marzeń!

Aktualności gastronomiczne


Nakręć film i zdobądz pracę marzeń!


Dodano: 2018-02-13

Drukuj

Wyślij



Restauracja „Piąta Pora Roku” w Norweskiej Dolinie


Restauracja „Piąta Pora Roku” w Norweskiej Dolinie rozpoczyna innowacyjny projekt kulinarny. Poszukuje najlepszych szefów kuchni, dla których wykonywany zawód to jednocześnie życiowa pasja. Zgłoszenia można wysyłać do końca lutego 2018. Czasu niewiele, tylko cztery miejsca, dlatego warto zawalczyć o miejsce w zespole.
 
Zwyczajne CV, nawet najlepsze, czasem nie wystarczy, by wyróżnić się na rynku pracy. By zwrócić uwagę przyszłego pracodawcy warto w nowatorski sposób przedstawić swoją kandydaturę. Restauracja „Piąta Pora Roku” szuka ludzi z pasją, którzy chcą tworzyć nowe trendy w gastronomii i za pomocą przesłanego filmiku, pokażą dlaczego to właśnie oni powinni znaleźć się w Harvardzie Kulinarnym w Szklarskiej Porębie.



- Wiemy, jak ważna jest pasja w życiu każdego człowieka. A jeśli nasza praca jest pasją to jesteśmy szczęśliwi i spełnieni - właśnie takich osób szukamy do naszej restauracji. Poszukujemy czterech szefów kuchni, którzy nie boją się nowych wyzwań, lubią eksperymentować i chcą podzielić się zdobytą przez lata wiedzą oraz umiejętnościami z innymi. Nie interesują nas zgłoszenia w postaci CV, zachęcamy do przesyłania filmików, w których dana osoba przekona nas, że to właśnie jej poszukujemy. Miejsca są tylko cztery, a do zdobycia wiele, m.in. możliwość realizowania swoich wizji w przygotowywaniu smakowitych dań, własne laboratorium kulinarne, codzienny rozwój osobisty, ale również zakwaterowanie z wyżywieniem i co najważniejsze, znakomite wynagrodzenie – mówi Marzena Mielczarek, dyrektor generalna Norweskiej Doliny.

Zgłoszenia należy wysyłać na adres: biuro@meetingsandmore.pl. Na filmiki czekamy do 28 lutego 2018.


Źródło: AgencjaFaceIt.pl – 12.02.2018
 


Komentarze:

Aleksander Baron i Adriana Marczewska szefami kuchni restauracji ZONI i bistra WuWu ...więcej»

Sfinks otwiera w Warszawie swój lokal Fabryki Pizzy ...więcej»

Laureaci programu „Doceń polskie” podsumowują rok 2017 ...więcej»

Cisowianka Perlage nierozerwalnie związana z polską modą ...więcej»

Finger Lickin’ Love - powiedz „Tak” z KFC! ...więcej»

Costa Coffee wyłoniła najlepszego baristę w Polsce! ...więcej»

Makro partnerem festiwalu „Slow Fest Sopot” ...więcej»

Zapraszamy na „Nowości ze smakiem kurek i koperku”! ...więcej»

Święto Śledzia Bałtyckiego po raz piętnasty ...więcej»

Tomasz Purol szef kuchni restauracji w Blow Up Hall 5050 zaprasza na jesienne menu ...więcej»

Warszawa a szczególnie Praga potrzebowała inwestycji...

2018-02-19, 19:49:28 ~klara

Świetna inicjatywa, podpisuję się obiema rękami. Dzieci...

2018-01-24, 16:51:44 ~anita

Jakie blisko 700 000 skoro nawet nie było pół miliona...

2018-01-16, 13:49:40 ~Brzeski

Koneser dla mieszkańców Pragi i nie tylko to wielka...

2018-01-14, 15:14:12 ~smakosz

Więcej o Dolinie Psarki można znaleźć na...

2018-01-09, 19:03:15 ~Michał

Dziękujemy firmie Kotaniec za owocną współpracę:)...

2017-11-17, 13:13:59 ~Hurtum.pl

Koneser to niewątpliwie naprawdę wielki sukces Pragi i...

2017-10-26, 21:44:33 ~zdrowy

Muzeum polskiej wódki w Koneserze to będzie na prawdę duża...

2017-09-21, 17:48:53 ~Mądrala

....Kosmetyki toaletowe marki Hermes są w Polsce tylko w...

2017-09-21, 13:38:15 ~MPH

stat4u

Copyright ©2015 Hotelinfo24.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone

O PORTALU | REGULAMIN SERWISU | REKLAMA W PORTALU  | KONTAKT

Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgode na używanie cookie.  Więcej informacji